Super-Smoker.ro

Expertul in Tigari Electronice!

Rezerve tigara electronica

Postat de Smoky In februarie - 11 - 2010

Daca tigara electronica ar functiona fara sa aiba nevoie de rezerve, ar fi genial dar si falimentar :) Chiar daca tigara electronica scoate fum si fara foc, ba mai mult, scoate fum si fara rezerve, ai nevoie de asa numitele rezerve de reincarcare pentru ca altfel tigara nu are nici gust si nici efect fizic (iti lipseste nicotina).

Tigara electronica nu se consuma. Adica nu scade in dimensiune, nu se topeste sau ceva ca sa iti poti da seama cat mai ai de fumat din ea. Producatorii emit in general o sintagma de genul “o rezerva este echivalentul unui pachet de tigari traditional”, asta insemnand ca poti sa tragi din tigara electronica atat cat ai trage 20 de tigari. Pe altele scrie numarul de “pufaituri” (asta ca sa nu zic trageri) pe care le poti trage (na ca am zis pana la urma) dintr-o rezerva de tigara electronica. Se spune ca undeva la 300 de pufaituri inseamna 20 de tigari (adica din 1 tigara tragi in medie 15 pufaituri).

O sa vezi ca sunt modele de tigari cu 300 de pufaituri (le zic “pufs” de acum ca e mai scurt), sunt si cu 600, dar si doar cu 150 de pufs. Cum am spus, piata e mare si variata.

Rezervele sunt impartite in in doua mari categorii:

  • cu nicotina (regular, light, ultralight, etc)
  • fara nicotina (zero)

In fiecare astfel de categorie exista nenumarate arome, de la clasicul tutun si pana la rahar turcesc (sau trandafir). Marcile chinezesti au chiar arome gen “malboro”, “camel”, etc., pentru ca ele nu tin cont de drepturi de autor sau marca inregistrata. Sau daca nu e “chiar brandul”, atunci e foarte apropiat (cum era pe vremuri cu PLIMA in loc de PUMA, asa e acum cu Marbolo in loc de Malboro). Marcile europene nu au voi sa foloseasca astfel de nume asa ca iti poti da seama usor daca ce cumperi e adus pe bune (cu import, taxe, etc) sau e adusa pe shestache de un roman care vrea sa faca si el un ban.

Lasa un Comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

VIDEO

ETICHETE

Sponsors

About Me

Am fost, sunt si voi fii mereu impotriva fumatului! Nu suport fumul, imi irita ochii, imi impute hainele, parul, pielea... YUKKK! Nu stiu cum se pot suporta fumatorii intre ei mirosind in halul asta... O singura data in viata mea mi-am bagat limba in gura unei fumatoare si mi-am propus sa nu mai repet asa ceva! Acum ceva vreme (deja) am descoperit tigarile electronice care SUNT COMPLET ALTCEVA decat tigarile normale. De atunci, personal, consider ca cine inca mai fumeaza tigari normale este ori INCONSTIENT, ori pur si simplu BATUT IN CAP! Si credeti-ma, am prieteni care inca mai fumeaza, desi au primit cadou MOKA o tigara electronica. De ce? Lene, prostie, inconstienta. Gresesc cumva? Sa il vad pe cel/cea care are cum sa ma contrazica. ABIA ASTEPT!

Twitter

    Photos

     test123Marin Cilic considered Wimbledon favorite plus Kvitova wins titleDSC_9056.jpg