Super-Smoker.ro

Expertul in Tigari Electronice!

Cum sa renunti la fumat

Postat de Smoky In februarie - 11 - 2010

Sfaturi, metode, ce au incercat unii, ce au reusit altii, voi aduna aici multe astfel de subiecte ca sa ai de unde sa alegi cand vrei sa renunti la fumat.

Iti spun de pe acum ca:

cea mai simpla metoda e sa folosesti tigara electronica

cea mai ieftina metoda e sa renunti complet si direct la fumat (asta e si cea mai sanatoasa, dar si cea mai stresanta)

cea mai nashpa metoda e sa folosesti tratamente medicale cu substante care te fac sa vomiti cand bagi tigara in gura – YUCHK!

Lasa un Comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

VIDEO

ETICHETE

Sponsors

About Me

Am fost, sunt si voi fii mereu impotriva fumatului! Nu suport fumul, imi irita ochii, imi impute hainele, parul, pielea... YUKKK! Nu stiu cum se pot suporta fumatorii intre ei mirosind in halul asta... O singura data in viata mea mi-am bagat limba in gura unei fumatoare si mi-am propus sa nu mai repet asa ceva! Acum ceva vreme (deja) am descoperit tigarile electronice care SUNT COMPLET ALTCEVA decat tigarile normale. De atunci, personal, consider ca cine inca mai fumeaza tigari normale este ori INCONSTIENT, ori pur si simplu BATUT IN CAP! Si credeti-ma, am prieteni care inca mai fumeaza, desi au primit cadou MOKA o tigara electronica. De ce? Lene, prostie, inconstienta. Gresesc cumva? Sa il vad pe cel/cea care are cum sa ma contrazica. ABIA ASTEPT!

Twitter

    Photos

     test123Marin Cilic considered Wimbledon favorite plus Kvitova wins titleDSC_9056.jpg