Super-Smoker.ro

Expertul in Tigari Electronice!

Ce inseamna “kit pornire”?

Postat de Smoky In februarie - 11 - 2010

Pai exact despre asta voi povesti in aceasta categorie. Pentru cei care n-au auzit in viata lor de sintagma “kit pornire” (sau “starter kit” in engleza), este vorba despre pachetul de baza, sau initial, pe care trebuie sa il cumperi pentru a putea folosi tigara electronica.

In general, pachetul de baza consta din dispozitivul de fumat electronic, incarcator si (optional) niste rezerve cu aroma de x, cu sau fara nicotina, astfel incat sa poti folosi dispozitivul si nu doar sa te uiti la el.

Pachetele astea sunt diferite de la producator la producator, de la model la model si asa mai departe. Majoritatea contin 2 baterii (ma rog, acumulatori, ca sunt baterii reincarcabile), 1 atomizor (sau vaporizator, cel care produce “fumul”), 1 incarcator (de perete sau USB) si 1 set de rezerve (de obicei 5 la numar). Sunt si unele pachete care contin doar 1 baterie, sunt unele cu 2 baterii si 2 atomizoare, cum am spus: variaza.

Detin in proprietate personala cateva astfel de pachete. O sa le pozez si o sa scriu aici despre fiecare. Toate sunt bune, toate sunt rele si cum eu mai si vand din fiecare, o sa ma feresc sa dau note sau sa spun care e mai buna. Dar sunt unele despre care o sa spun de rau…

Lasa un Comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

VIDEO

ETICHETE

Sponsors

About Me

Am fost, sunt si voi fii mereu impotriva fumatului! Nu suport fumul, imi irita ochii, imi impute hainele, parul, pielea... YUKKK! Nu stiu cum se pot suporta fumatorii intre ei mirosind in halul asta... O singura data in viata mea mi-am bagat limba in gura unei fumatoare si mi-am propus sa nu mai repet asa ceva! Acum ceva vreme (deja) am descoperit tigarile electronice care SUNT COMPLET ALTCEVA decat tigarile normale. De atunci, personal, consider ca cine inca mai fumeaza tigari normale este ori INCONSTIENT, ori pur si simplu BATUT IN CAP! Si credeti-ma, am prieteni care inca mai fumeaza, desi au primit cadou MOKA o tigara electronica. De ce? Lene, prostie, inconstienta. Gresesc cumva? Sa il vad pe cel/cea care are cum sa ma contrazica. ABIA ASTEPT!

Twitter

    Photos

     test123Marin Cilic considered Wimbledon favorite plus Kvitova wins titleDSC_9056.jpg