Super-Smoker.ro

Expertul in Tigari Electronice!

Despre mine

Postat de Smoky In februarie - 11 - 2010

Nu vreau sa spun prea multe despre mine. Nu am inceput acest proiect pentru mine, ci pentru TINE, ca sa te ajut pe tine sa intelegi ce este tigara electroncia si cum o poti folosi. Mai departe, depinde doar de tine daca vei avea curaj sa renunti la fumat acum, cand ai atatea variante care mai de care mai sanatoasa si mai putin sau mai mult costisitoare. Sau poate vei astepta ziua aceea in care medicul iti va spune ca daca nu renunti URGENT la tigari, ai sanse mari sa crapi!

Ca sa fiu cinstiti si corect, iti spun ca sunt un tip fain, insurat, nefumator, cu studii superioare avansate, modest din fire, dar arogant prin exercitiu. Imi place tot ce exista si e catalogat drept “bun”, dar imi place de cele mai multe ori sa incerc pe pielea mea inainte sa trag o concluzie. Am calatorit suficient de mult si totusi prea putin, insa imi place in Romania si vreau sa raman. Celor care vor sa plece le doresc “drum bun”, dar ii felicit pe cei care vor sa ramana si sa lupte. Asa s-a nascut tara asta, prin lupta, asa a dus-o toata viata, si nu vad de ce ar trebui sa fim noi altfel decat au fost stramosii nostri. Cam atat.

VIDEO

ETICHETE

Sponsors

About Me

Am fost, sunt si voi fii mereu impotriva fumatului! Nu suport fumul, imi irita ochii, imi impute hainele, parul, pielea... YUKKK! Nu stiu cum se pot suporta fumatorii intre ei mirosind in halul asta... O singura data in viata mea mi-am bagat limba in gura unei fumatoare si mi-am propus sa nu mai repet asa ceva! Acum ceva vreme (deja) am descoperit tigarile electronice care SUNT COMPLET ALTCEVA decat tigarile normale. De atunci, personal, consider ca cine inca mai fumeaza tigari normale este ori INCONSTIENT, ori pur si simplu BATUT IN CAP! Si credeti-ma, am prieteni care inca mai fumeaza, desi au primit cadou MOKA o tigara electronica. De ce? Lene, prostie, inconstienta. Gresesc cumva? Sa il vad pe cel/cea care are cum sa ma contrazica. ABIA ASTEPT!

Twitter

    Photos

     test123Marin Cilic considered Wimbledon favorite plus Kvitova wins titleDSC_9056.jpg