Super-Smoker.ro

Expertul in Tigari Electronice!

Despre “accesorii”

Postat de Smoky In februarie - 11 - 2010

Exista numeroase accesorii pentru tigarile electronice. Cele mai frecvent utlizate sunt incarcatoarele pe USB si incarcatoarele de masina. Exista si “port-tigaret” din diferite materiale si diferite culori, insa majoritatea pachetelor de pornire contin ceva care sa iti permita sa “cari” dupa tine tigara electronica.

Voi incerca sa vorbesc aici despre accesorii originale si despre cele cumparate de pe unde apuci. Ce merge, ce nu merge, daca poti folosi de la una la alta, etc.

Lasa un Comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

VIDEO

ETICHETE

Sponsors

About Me

Am fost, sunt si voi fii mereu impotriva fumatului! Nu suport fumul, imi irita ochii, imi impute hainele, parul, pielea... YUKKK! Nu stiu cum se pot suporta fumatorii intre ei mirosind in halul asta... O singura data in viata mea mi-am bagat limba in gura unei fumatoare si mi-am propus sa nu mai repet asa ceva! Acum ceva vreme (deja) am descoperit tigarile electronice care SUNT COMPLET ALTCEVA decat tigarile normale. De atunci, personal, consider ca cine inca mai fumeaza tigari normale este ori INCONSTIENT, ori pur si simplu BATUT IN CAP! Si credeti-ma, am prieteni care inca mai fumeaza, desi au primit cadou MOKA o tigara electronica. De ce? Lene, prostie, inconstienta. Gresesc cumva? Sa il vad pe cel/cea care are cum sa ma contrazica. ABIA ASTEPT!

Twitter

    Photos

     test123Marin Cilic considered Wimbledon favorite plus Kvitova wins titleDSC_9056.jpg